Actueel

Voor fysiotherapie voor uw kind bent u van harte welkom op onze praktijken gevestigd op de

Dasseweide 1, Nieuwegein - In het gebouw van de school De Evenaar.

Diepenbrocklaan 1, Nieuwegein - In het gezondheidshuisDe Componist.

Kinderfysiotherapie in Nieuwegein

Kinderfysiotherapeutisch centrum Nieuwegein verzorgt kinderfysiotherapie in onze praktijk in de wijk Batau, op diverse scholen, of als het nodig is bij u aan huis. Dus altijd bij u in de buurt.

Alle voorkomende kinderfysiotherapeutische behandelingen zijn mogelijk. Als uw kind kinderfysiotherapie nodig heeft, neemt u dan contact met ons op. In onze praktijkruimten in Nieuwegein verzorgen wij kinderfysiotherapie voor kinderen uit Nieuwegein en omgeving.

Als praktijk gespecialiseerd in kinderfysiotherapie bieden wij de juiste zorg aan uw kind.

Wilt u een afspraak maken voor kinderfysiotherapie in Nieuwegein? Neem dan contact op met onze kinderfysiotherapie praktijk in Nieuwegein: 030-6000202

Waar vindt u onze kinderfysiotherapiepraktijk in Nieuwegein?

Nieuwegein Batau

In de wijk Batau zijn wij gevestigd in het scholencomplex De Evenaar aan de Dasseweide 1, 3437 WN Nieuwegein.
Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie of doorlopen naar de praktijkruimte. Moet u nog even wachten? Neem dan plaats in de wachtruimte bij de receptie.

Met google maps kunt u snel de route naar onze praktijk vinden:

 

Gezondheidshuis De Componist

In samenwerking met Paramedisch Centrum Lekstroom ontvangen wij u ook graag in het gezondsheidshuis De Componist gevestigd aan de Diepenbrocklaan 1-5, 3438 XZ Nieuwegein.
Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie van het Paramedisch Centrum Lekstroom op de 2e verdieping. Moet u nog even wachten? Neem dan plaats in de wachtruimte bij de receptie.

Met google maps kunt u snel de route naar onze praktijk vinden: