Meer informatie 

Meer informatie over prijzen, openingstijden en de mogelijkheden van ons fitnesscentrum kunt u opvragen op telefnr. 030 6000202

 

kinderfysiotherapie - gym

Fitness sport & spel voor kinderen van 5 tot 12 jaar

kinderfysiotherapie - sport en gameKinderfysiotherapeutisch Centrum Nieuwegein beschikt over een eigen fitnesscentrum, hier geven wij na schooltijd fitness voor kinderen en groepslessen sport en spel. Deze mogelijk om te sporten is ervoor alle kinderen die willen bewegen, of je nu wel of niet goed bent in sport. De kinderen kunnen sporten op hun eigen niveau onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut of sportinstructeur.

Voor de groepslessen Sport en Spel maken we gebruik van uitdagende materialen, die we gebruiken in de circuittraining en de spellen. Ongemerkt wordt er gewerkt aan kracht, conditie, balvaardigheid en evenwicht.

Uniek is dat de fitnessapparatuur gekoppeld is aan computer(spelletjes), bijvoorbeeld onze gamefietsen.  Hierdoor combineer je bewegen en gamen en verbeter je automatisch je conditie. Met een aantal interactieve fitnessproducten activeren wij kinderen op een wijze die zij als fantastisch ervaren.

Alle kinderen van 5 - 12 jaar kunnen bij ons terecht.